Dog Grooming

hondenverzorging is iets dat met veel geduld moet worden gedaan. In tegenstelling tot uw vriend wanneer u uw bordspelletjes speelt, wanneer u achter uw computer zit te werken, of uw favoriete film bekijkt, wordt uw hond niet uitgelaten. Uw verzorging moet tiptop in orde zijn als u uw hond laat verzorgen.

Allereerst moet u weten of uw hond al gavy is. Er zijn metingen die u de lengte in millimeters geven van de vacht van uw hond. Neem de maten en vergelijk ze met de gids om de juiste lengte te krijgen. Neem daarna de gids om de juiste hoeveelheid haar te scheren en houd deze in gedachten wanneer u aan het scheren bent. Over het algemeen zijn dieren met een langere vacht moeilijker te scheren. Als u het moe bent uw hond door de tuin te slepen, kunt u de vacht knippen en vastbinden om het trekken te verminderen. Onderschat niet het belang van de vachtverzorging voor en na het scheren. In plaats van het schoonmaken onder en rond de halsband, reinigt u de vacht zelf.

Styling – In tegenstelling tot mensen kunnen honden niet praten, maar ze kunnen wel gezichtsuitdrukkingen respecteren. Er is een Actieve manen die kwispelen met de neus, en het tonen van geluk, angst, of irritatie. alleen betekent honden vocaliseren kwaad? honden trimmen is een big money business; en vrijwel alles wat je hoeft te doen is het vinden van een trimsalon die u een perfecte hondenkapsel kan krijgen. Neus vormen, en zelfs het vormen van de wenkbrauwen, zijn allemaal onderdeel van de hond grooming make-up.

Denk je er wel eens aan om het gereedschap van je trimmer schoon te maken? Natuurlijk, je maakt altijd je eigen gereedschap schoon. Maar de verzorging van het gereedschap van de trimsalon is slechts een deel van de hondentrimsessie. Elke ochtend en avond de borstel of kam door het haar van de groom halen en het zorgvuldig afspoelen is onderdeel van het grooming proces. U wilt nergens anders haar zien dan onder uw hondenhok.

 

Hondenhok borstelen is anders dan het borstelen van uw hond of kat. U kunt uw favoriete huisdier meenemen naar een trimsalon of trimsalon, en uw favoriete hondenkapsel laten verzorgen. In een hond grooming salon of trimsalon, kunt u uw favoriete deel van een hond, zoals de neus, gekruld, of BFF's, maar niet uw hele hond. graag hun BFF's te laten deelnemen aan de pret van het verzorgen van hun eigen manen.

En wist je dat het in de meeste staten illegaal is om hondengevechten ringen in huis te hebben? Ja, dat is zo. Het is niet verboden om uw hond te laten vechten in een boksring of in een hooimat waar zijn vrienden bij zijn. U weet misschien niet dat uw baasje zijn/haar hond zo zou mishandelen, maar het zien of ruiken van buitensporige hoeveelheden bloed is een duidelijk teken dat er iets niet in orde is met het lichaam of de geest van de hond.

Natuurlijk kunt u veel plezier hebben met uw hond, net zoals u met elk ander huisdier zou doen. Vechten is leuk, en honden genieten gewoon van het plezier. Of u nu in de ring vecht of in het hondenhok, geniet van de gevechten en geniet van uw honden!

Hoge luchtvochtigheid kan het haar uitdrogen. Vooral tijdens de zomermaanden is dit het geval. Het is waarschijnlijk al aan uw hoofd te zien. Gebruik een geschikte shampoo en conditioner en probeer weg te blijven van producten die alcohol bevatten, die de neiging hebben om bladen uit te drogen.

Breng een goede conditioner aan en laat die een paar minuten in je haar zitten voordat je hem uitspoelt. Zo voorkom je dat er resten achterblijven op je haar. Harde shampoos kunnen dit effect ook hebben. Lees de ingrediënten zorgvuldig voordat u een product gebruikt dat conditioners bevat.

Zelfs als u geen speciale verzorging doet, zal het een groot verschil maken als u de tijd neemt om uw haar te kammen. Dit is het moment om de trimmers, borstels en andere speciale verzorgingsproducten die u regelmatig gebruikt uit de kast te halen. Als u merkt dat uw haar extra verhaart of op een andere manier beschadigd raakt, laat uw haar dan af en toe groeien en ga naar uw kapper voor een knipbeurt. Ook als u uw haar laat uitgroeien, kunt u tussendoor uw stylist bezoeken voor een snelle onderhoudscontrole.

De maanden juni tot half juli zijn een goede tijd om je haar te knippen. Dit is de tijd dat het haar weer groeit en het zal gemakkelijker te controleren zijn als het te lang begint te worden. Knip voldoende haar af zodat het gemakkelijk in een paardenstaart en clips te doen is. Begin met het trimmen van bladeren indien nodig. Dit zorgt voor een goede basislijn en werkt mooi in model.

De maanden augustus tot half augustus zijn de volgende. Dit is wanneer u uw haar weer kunt knippen tot een kortere lengte die in overeenstemming is met uw gezichtsvorm.

Het is belangrijk om vaak trimleaving zodat uw haar niet overpowering uw gezicht.

Het haar wordt ongelijk. Dit kan gebeuren met elke kleur.