mieren cultuur

Pioen, Bloemknop, Mieren, Regen

Als we denken aan Acheter des fourmis en hun kolonie, denken we aan de westerse wereld. Het grootste deel van de kolonie bestaat echter uit werkmieren. In de meeste gevallen zijn het een nachtwerkers. Maar op deze werknemers kan te allen tijde worden gerekend. In Australië zijn er meer dan 150 soorten werkmier. Sommige mierenkolonies verdedigen zichzelf en exemplaren zijn dieven. Het is begrijpelijk dat gigantische kolonie mieren een van de meest effectieve franchisenemers zijn. De meeste bedrijven bieden exclusieve gebieden aan met behulp van mierendiensten.

Het beheer van de cultuur van werkmieren

Hoewel ik niet weet of mieren een sociale of religieuze schimmel hebben, is het interessant om op te merken dat een mierenkolonie zijn eigen leven, temperament en regels heeft. In de Verenigde Staten wordt een mierenkolonie bijvoorbeeld bestuurd door één generaal, hun koningin. De koningin instrueert de intelligentie van de werksters onder andere mieren. De koningin is ook degene die de taak van de leider uitvoert. Werknemers hebben hun eigen autonome acties. Werknemers willen ook graag erkenning. Everymember750 mierenkolonie privacy is toegestaan. Met uitzondering van de koningin bezit het grootste deel van de organisatie Englandist. Zoals eerder vermeld, overleggen werknemers met niemand.

Elke mier en zijn functie

Zonder de voorziening voor arbeiders, zal de kolonie sterven. Werknemers leven langer, leven langer en zijn levendiger. Ze hebben zich aangepast aan de omgeving. Daarom zijn ze technologisch geavanceerder dan de andere. Maar mieren zijn de soorten die zo goed zijn in communicatie. Ze communiceren, communiceren en communiceren. De communicatie van de werkmieren kan zich vervolgens verspreiden naar andere mieren in de kolonie. Maar zelfs wanneer het volgende nest van hun team opkomt, is hun cultuur nog steeds hetzelfde. Werksters, mieren en hun koningin hebben een bevoorrechte relatie en de koningin bepaalt hoe de werksters moeten leven.

Het leven van een werkmier

De tunnels van werkmieren is een werkende zaak. Een deel van de kolonie is een erekamer, waar de nieuwste werknemer steun en advies krijgt van andere collega’s die hebben gewerkt. Men moet naar binnen gaan en plaatsnemen om over een onderwerp te kauwen. Een discussie kan de redenen waarom of de reden van een actie opgraven. insect is van nature een huiselijke soort, als bezoekers langer in de hypo blijven en er voordeel uit halen, zijn andere werkers zeer bereid om elke vorm van reflectie op te wekken. Naarmate de activiteiten op de werkplek evolueren, komen de arbeidersmierensamenlevingen voor om hun grenzen op te zoeken, media te gebruiken en hun media te verlaten. Vanwege de hoge menselijke onderlinge afhankelijkheid creëert de werkbijenkolonie die een relatief lidmaatschap heeft. De werkmier Grote getallen lopen in een variatie.