What Makes a Dog Stop Pulling on the Leash

Bulldog, Dog, Puppy, Pet, Black Dog, Animal, Young Dog

Ik weet zeker dat de meesten van jullie de heroïsche verhalen hebben gezien of meegemaakt over hoe een hond een riem gebruikt om zijn baasje in veiligheid te brengen. Om de een of andere reden gaan de meeste van deze verhalen over de heldhaftige hond en de eigenaar is onder de indruk van de mentaliteit van de hond. Ik denk dat dit fout is! Ik heb een onderwerp naar voren gebracht dat mij na aan het hart ligt, de psychologie van wat ervoor zorgt dat een hond stopt met trekken aan de lijn wanneer een riem wordt gebruikt.

Een hond trainen om aan een slappe lijn te lopen zal nooit gemakkelijk zijn. Het vergt veel geduld en soms totale toewijding om een ​​hond te trainen om aan een standaardlijn te lopen. Als u de eigenaar bent van een hond die aan de lijn trekt, dan is dit artikel iets voor u. Ik heb zoveel honden gezien die zonder riem worden uitgelaten en dan blijven trekken en trekken. Uw vraag is: "Hoe kan ik de hond laten lopen zonder te trekken?"

Dit is de hoofdvraag waarop het antwoord luidt: "Geen enkele trainingsmethode kan 100% garantie geven". Elke trainingsmethode wordt beïnvloed door de wil van de eigenaar. Er zijn eigenaren die door toeval of ontwerp erg succesvol lijken te zijn in het toepassen van bepaalde trainingsmethoden. Ze zijn niet per se beter dan welke andere trainingsmethode dan ook. Als je erover nadenkt, lopen mensen al vele, vele jaren zonder riem en toch zullen ze zich in één adem haasten om iemand te vertellen hoe ze het moeten aanpakken.Dog Copenhagen

Het is van vitaal belang om de redenen te leren kennen die ervoor kunnen zorgen dat een hond aan de lijn wil trekken. De belangrijkste reden waarom honden aan de lijn trekken, is hun natuurlijke instinct om in cirkels rond te bewegen wanneer ze klein ongedierte willen snuiven of doden. Op dezelfde manier is het hun natuurlijke instinct om vooruit te gaan wanneer ze kleine dieren willen achtervolgen.

Er zijn enkele honden die in het bezit zijn geweest van zeer vooraanstaande mensen van vorige generaties die honden hebben gehad die aan de lijn trekken. Deze mensen die honden bezitten die aan de lijn trekken, zorgen heel goed voor ze en verzorgen ze op de best mogelijke manier. Er zijn maar weinig honden die niet goed verzorgd worden omdat ze niet in de klitten lopen of nat worden. Daarom kunnen de mensen die deze honden bezitten, worden geconcludeerd als attente eigenaren die goed hebben nagedacht over de hond en zijn training.

Het belangrijkste om in gedachten te houden voor mensen die willen beginnen met een hond die aan de lijn trekt, is om goed na te denken of de hond waarschijnlijk een trekkend/trekkend type is of niet. Dit is belangrijk omdat je niet kunt verwachten dat je een hond traint die op de juiste manier aan de lijn trekt. Overweeg dus zorgvuldig of de hond waarschijnlijk een trekkende/trekkende hond zal worden voordat u begint met het trainen van de hond.