Hondentrimsalon in het Verenigd Koninkrijk

Ik moet vermelden dat het trimmen van honden in het Verenigd Koninkrijk alle hulp nodig heeft die we kunnen geven om mensen aan te moedigen hun honden te trimmen. Zoals je moet weten, is het trimmen van honden erg duur in het Verenigd Koninkrijk, en het is zelfs nog duurder in de Verenigde Staten.

Tenzij we door de externe bureaus willen worden geverfd, moeten we de moeite nemen om te sparen en ons zuurverdiende geld uit te geven aan hondentrimsalons.

Vaak hoor ik mensen klagen dat hun honden aan het eind van de dag in bad moeten en dat is vervelend.

Nou, de echt, echt langharige rassen hebben meer baden nodig dan dat. Als ik langharige rassen aan mensen vertel, krijg ik meestal de blik van "Maak je een grapje? Je hebt geen langharige hond? Ik heb nog nooit van zo'n ras gehoord!"

Ik probeer je niet te laten geloven dat er een extra langharig ras is, alleen dat verschillende rassen hun eigen speciale behoeften hebben en dat je ze moet kennen voordat je die gloednieuwe langharige puppy mee naar huis neemt.

Honden zijn gefokt om bepaalde dingen in het bijzonder te doen, dus we moeten nooit proberen die instincten te veranderen. Probeer de persoonlijkheid van een hond niet te veranderen. We hebben geprobeerd enkele van de negatieve eigenschappen en de inteeltkenmerken weg te kweken door specifieke genes.ini te kweken. We probeerden ook andere positieve eigenschappen in te kweken door bijvoorbeeld het kudde-instinct weg te fokken.

Ik probeer je niet te laten geloven dat mensen de eersten waren die honden domesticeerden, honden zijn al heel lang huiselijk, maar het is pas sinds kort dat we gedwongen zijn een les of bestelling te maken.

Er is niets mis met een grillige blik op welk ras dan ook, maar bepaalde kenmerken moeten ongeëvenaard zijn.

Mensen geven altijd de voorkeur aan Types: Dit is belangrijk om over na te denken. Als je voor hondenkleding gaat winkelen, wil je dat ze bij je persoonlijkheid passen, en niet bij een vreemde en verzonnen look.

Grootte: hoewel dit meer verwijst naar het gemak van draagbaarheid dan naar iets anders, is het nog steeds belangrijk. Als u uw hond wilt kleden in een stijl die gemakkelijk aan en uit te trekken is, maar u wilt ook dat hij er "goed" uitziet, dan zal een hak van 10 cm het probleem oplossen. Een hak van vijf centimeter zorgt ervoor dat het er grappig uitziet, maar vereist dat je beide handen aan de lijn hebt terwijl je met hem loopt.

Kleur: Voor veel mensen is kleur een belangrijk aspect bij het aankleden van een hond in welke stijl dan ook. Het is echter belangrijk om te onthouden dat het kleurgevoel van een hond anders is dan dat van ons, dus het kan een moeilijke taak zijn om de kleuren die u wilt gebruiken om te buigen. De beste manier om dit te bereiken is door in de ogen van de hond te kijken. Als de kleur van de ogen van uw hond overeenkomt met de kleur van de stof of de kleur van de halsband of het vest, kunt u dat als algemene richtlijn gebruiken. Houd er echter rekening mee dat u en uw hond een veel beter kleurcontrast hebben dan u. Zie het als het mengen van kleuren geel en groen en je krijgt een idee van hoe de hond kleur ziet.

ungentiffs

Een deel van wat uw hond in de toekomst zal maken, is uw vermogen om hem gezond en met een goed temperament te houden. Je moet ervoor zorgen dat hij er altijd goed uitziet, niet alleen wanneer er stijl te zien is. Je moet dus weten hoe je hem in stijl kunt kleden zonder de bank te breken – wat in de huidige economie betekent dat je hem dienovereenkomstig kunt kleden, zonder de bank breken. Dit is de sleutel tot een langdurige, plezierige, schattige, maar ook stijlvolle en fantastische alles wat met uw hond te maken heeft, op de huidige markt.